• flag
  • flag
  • home
  • contact
  • sitemap

Poljanska cesta 19

4224 Gorenja vas

tel: 04/5107310

info@kmetijapustotnik.si

01s 02s 03 04 05s

14. June 2016

Dobro je vedeti

V zadnjem času z veseljem tudi v naši hišo opažamo, da domači izdelki ponovno postajajo vedno bolj cenjeni. Vse bolj se zavedamo, da pregovor “Si to, kar ješ.” še kako drži in da je kvalitetna hrana res eden ključnih dejavnikov za zdravje in dobro počutje.

V poplavi neštetih ponudb, predlogov zdravega prehranjevanja in najrazličnejših informacij se velikokrat znajdemo pred dilemo, kaj pravzaprav je zdravo? Velikokrat dobivamo vprašanja koliko in kateri mlečni izdelki so “zdravi”, kaj vsebujejo in kako jih izdelujemo? Enostavnega odgovora ni, saj na koncu vedno zaključimo pri dejstvu, da moram prav vsak sam ugotoviti kaj so tista živila ki mu odgovarjajo in ustrezanjo njegovim potrebam.

Dobro je vedeti

V želji, da vam ne samo ponudimo ampak tudi predstavimo posamezne izdelke smo se na kmetiji Pustotni odločili, da v začetku meseca marca začnemo z izobraževalno promocijsko kampanjo, s katero vam želimo pod geslom “Dobro je vedeti” predati najrazličnejše informacije, zanimivosti in predloge uporabe za posamezne izdelke in vam tako omogočiti, da samo izberete in poiščete tiste, ki vam najbolj ustrezajo.

V času trajanja kampanje bomo vsaka dva meseca izbrali nov izdelek, ga pospremili z informativnimi karticami, ki bodo vsebovale zanimiva dejstva, sestavo in ugodne vplive posameznih izdelkov, preko spetne strani in socialnih omrežji pa objavljali zanimive članke, predloge uporabe in okusne recepte. Seveda, so več kot dobrodošla tudi vaša vprašanja. V želji, da kvalitetna hrana doseže čim širši krog ljudi, vam bom  v času trajanja pojekta izbrane izdelke ponudili po promocijski ceni.

 

Prvi izmed izbrani izdelkov je starani ovčji sir, ki smo ga v naših zorilnicah hranili vse od prejšnje pomladi. (V projekt bo vključen od začetka marca do konca aprila.) Na naši mizi se največkrat pojavi v kombinaciji s slivami, datelji in oreščki. Kaj vse še ponuja in kako zelo je pravzaprav zdravo ovčje mleko, pa vam razkirjemo že v kratkem.