• flag
  • flag
  • home
  • contact
  • sitemap

Poljanska cesta 19

4224 Gorenja vas

tel: 04/5107310

info@kmetijapustotnik.si

01s 02s 03 04 05s

27. October 2016

Novi prodajni mesti v Kranju in Domžalah

Vse večkrat se po nakup domačih izdelkov odpravimo na eno izmed lokalnih tržnic, ki imajo prav poseben čar.  So prostor kjer vedno srečate kakšnega prijatelja in znanca, branjevke in prodajalci pa tam niso samo zato, da vam "kot po tekočen traku" prodajajo svoje izdelke, ampak so tam v želji, da vam predstavijo svoje delo in iz prve roke posredujejo vse informacije, ki bi vas utegnile zanimati. Vzdušje je vedno pestro in iz vsake stojnice je moč slišati zavzete pogovore, vsakodneven čenče in razprave aktualnih novic. Tržnica je prosto, kjer se vsakdo hitro počuti domačega.

Velikokrat dobimo vpašanje zakaj naših izdelkov ne prodajamo v večjih trgovskih centrih. Odgovor je enostaven-ker želimo svoje stranke spoznati, jim svetovati, sprejemati njihova mnenja in se z njimi srečevati.

V želji, da se vam čimbolj pribljižamo, smo z začetkom leta odprli novi prodajnim mesti na tržnici v Kranju in Domžalah. Prva se nahaja v samem centru mesta, tik ob Prešernovem gledališču in s svojo simpatično podobo  kar vabi, da vstopite in se sprehodite mimo različnih stojnic. Pred nedavnim obnovljena tržnica v Domžalah, ki poleg stojnic in hišk vključuje tudi večjo prireditveno ploščad, pa iz meseca in mesec postajan vedno pomembnejše družabno stičišče in oživlja dogajanje v centru mesta.

Vsak petek in soboto dopoldne nas lahko tako najdete v Kranju, ter od srede do sobote dopoldne na mestni tržnici Domžale.

Če vas pot zanese tam mimo lepo vabljeni da se oglasite, veseli bomo vašega obiska!

Gospodar Milna na eni od tržnic