• flag
  • flag
  • home
  • contact
  • sitemap

Poljanska cesta 19

4224 Gorenja vas

tel: 04/5107310

info@kmetijapustotnik.si

01s 02s 03 04 05s

12. November 2015

Sezona sejmov se je začela

Sejmi in prireditve, naj si bodo vezane na praznike, kraje ali običaje, so (še posebaj v spomladanskem času) razširjene po vsej Sloveniji.Sejem Kamnik

Že vrsto let s svojimi stojnicami sodelujemo na številnih tovrstnih dogodkih in čeprav je "štantarska", kot ponavadi pravijo naši fantje, včasih malce naporna (še posebej ob zgodnih jutranjih urah) in se vsake toliko zavleče dolgo v noč, od doma vedno odhajajo dobre volje. "Lepo je videti, ko si ljudje vzamejo nekaj časa zase, za druženje in pohajkovanje, v miru in brez hitenja in takrat je čas, da se srečamo, rečemo besedo ali dve, obudimo kak spomin in (kot se spodobi) malce pošimfamo sistem" prav gospodar Milan. Pristen stik z ljudmi, zadovoljstvo in prijetno kramljanje, ki so obvezni del vsakega sejma, je tisto zaradi česar smo vsakič znova z veseljem na terenu, med vami in z vami. Dogajanje, kulturni in zabavni program ter številne stojnice domače in umetnostne obrti pričarajo prijetno, pestro in zabavno vzdušje.

Letošnjo sezono sejmov bomo "otvorili" že ta vikend, 14. marca vas pričakujemo na Gregorjevem sejmu v Logatcu, naslednji vikend (med 19. in 22. marcem) pa bo minil v znamenju Jožefa. 

V četrtek 19.3. bomo tako del tradicionalnega Jožefovega sejma v Petrovčah, med 19. in 22. marcem pa nas boste lahko našli tudi na Jesenicah. Mesec zaključujemo v Komendi kjer se med 27. in 29. marcem odvija eden večjih kmetijskih sejmov v Sloveniji.

Veselimo se že prihajajočih mesecev in upamo, da se tudi to pomlad srečamo na katerem od sejmov, kjer si bomo z veselje vzeli minutko ali dve, odložili delo in malce pokramljali...

Vljudno vabljeni!