Pridružite se naši ekipi

Delo v družinskem podjetju ima svoje posebnosti. Pri majhni ekipi je vsak člen pomemben, delo vsakega pa na koncu vpliva na uspešnost celotne zgodbe. Ker se zavedamo, da vsak ni za vse in vse ni za vsakogar si prizadevamo, da znotraj podjetja vsakdo najde tisto delo, ki ga zanima, mu predstavlja izziv in priložnost za pridobivanje novih znanj.

V naši ekipi se vedno najde prostor za vse, ki se želijo učiti in pridobivati nove izkušnje.

Kot vedno in povsod so tudi tu plusi in minusi – v majhnem kolektivu je vsak “multipraktik”, ki mora obvadovati več delovnih  procesov in se usklajevati z ekipo, po drugi strani pa ravno to oblikuje dinamično delovno okolje, v katerem nam ni nikoli dolgčas in ki nenazadnje predstavlja velike možnosti za osebni razvoj.

Kaj vam lahko ponudimo:

  • Urejeno delovno okolje – Ker se vsi počutimo boljše v okolju, kjer vemo, kaj nas čaka in kaj lahko pričakujemo, gradimo odnose na medsebojnem spoštovanju in zaupanju. Verjamemo, da je jasna komunikacija in sodelovanje ključ do prijetnega delovnega okolja.
  • Možnosti izobraževanja – Z velikim veseljem podpremo vsakogar, ki ima željo z izobraževanji razvijati svoje kompetence in pridobivati nova znanja.
  • Osebni razvoj – Cenim in podpiramo samoiniciativnost, veseli smo vseh novih predlogov in ob enem spodbujamo sodelavce, da skupaj z nami iščejo rešitve, zaradi katerih vsi skupaj postajamo vedno boljši.
  • Prilagodljivi delovni čas – Na različnih delovnih mestih vam lahko organiziramo prilagojene delovne čase, bodisi za polovični ali polni delovni čas, le občasno ali nekajkrat tedensko, dopoldansko ali popoldansko.

 

PROSTO DELOVNO MESTO:

 

Vas zanima delo v našem kolektivu?

Pišite nam na info@kmetijapustotnik.si, potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom!