Spoštujemo tisto kar nam ponuja narava.
Pri izdelavi sirov in mlečnih izdelkov v naši sirarni uporabljamo le tradicionalne postopke in recepture, saj je naš namen ponuditi naravne mlečne izdelke brez umetnih dodatkov in konzervansov.

kravjega mleka je potrebnih za 10 kg sira
je povprečni čas nasoljevanja sirov
mleka predelamo v sirarni vsak dan
Postopek izdelave
Oprema, ki se uporablja danes, je precej modernejša od tiste izpred stotih let, medtem ko postopki ostajajo enaki; takšni, kot so jih uporabljali že prvi sirarji na planšarijah.








Od pašnikov do trgovine
Po poti naših izdelkov
Kmetija
Zgodba vseh naših sirov in mlečnih izdelkov se začne na kmetiji. Obdelovanje zemlje, priprava krme in skrbna nega naših živali so prvi koraki do kvalitetnih izdelkov.
KAKŠNO JE ŽIVLJENJE NA KMETIJI?

Sirarna
Da iz mleka nastanejo siri in drugi izdelki, je potrebne veliko natančnosti, skrbnosti in predanosti. Pomemben je prav vsak korak na poti od mleka do končnega izdelka.
KAJ SE DOGAJA V SIRARNI?

Prodajna mesta
Ko so siri ravno prav zorjeni, izdelki pa pripravljeni in zapakirani, je čas, da jih razvozimo na različne konce Slovenije. Morda nas najdete tudi v svojem domačem kraju!
KJE NAS LAHKO OBIŠČETE?
Oglejte si ponudbo naših mlečnik izdelkov
OBIŠČITE NAŠO KMETIJO